VC Lennik Dames schakelt een versnelling hoger en wil nog meer investeren in de jeugdopleiding!

Tijdens het seizoen 2022-2023 heeft VC Lennik Dames meer dan 200 aankondigingen gedaan op FaceBook & Instagram, de meer dan 1.000 FaceBook-vrienden & volgers krijgen dit actief te zien, naast alle geïnteresseerden die geen ‘vriend’ zijn op FaceBook want alle publicaties zijn 100% publiek. De aankondigingen worden ook gepost in meerdere FaceBook-groepen zoals ‘LENNIK’, ‘Ik woon in Lennik’, ‘LENNIK, kloppend hart van het Pajottenland!’, wat inhoudt dat elke aankondiging makkelijk bij enkele 1.000-den gezinnen terecht komt. De reacties op verscheidene van onze posts zijn groot, wat er binnen het FaceBookprotocol voorzorgt dat ze nog sneller worden getoond.
Meer dan 200 aankondigingen in +1.000 digitale brievenbussen maakt dat het logo van onze sponsors per jaar +200.000 keer wordt getoond en steeds op een positieve, constructieve manier.
Naast de sociale media wordt het logo van onze sponsors ook prominent vermeld in alle communicatie naar de leden, op de onderleggers tijdens de reguliere eetfestijnen of de begeleidende brief bij de Take-Away eetfestijnen.
Om uw logo meer dan 100.000 keer op een positieve manier te doen verschijnen is deze sponsoring een kleine investering in vergelijking met vele publiciteit die eenmalig wordt uitgevoerd op een eetfestijn of in promoboekjes.
In dit dossier vindt u een overzicht van de 5 verschillende sponsorpakketten die VC Lennik Dames aanbiedt aan potentiële sponsors:

  • Pakket 1 – Hoofdsponsor
  • Pakket 2 – Clubsponsor € 310
  • Pakket 3 – Publiciteitspaneel € 200
  • Pakket 4 – Onderleggers, flyer bij take away, digitale clubkrant vanaf € 40 tot € 130
  • Pakket 5 – Wedstrijdbal € 50

Neem gerust contact op met ons indien u of uw bedrijf geïntreseerd is om onze club te sponsoren.

Hieronder een overzicht van onze geweldige sponsors.